FB Promo
Cel mai inalt zgarie-nori din lume, construit in Dubai, sfideaza criza!
Vizite: 5422
30 august 2009
Cel mai inalt zgarie-nori din lume, construit in Dubai, sfideaza criza!
Cel mai inalt zgarie-nori din lume, construit in Dubai, sfideaza criza!
Share |
Criza mondiala care a afectat piata imobiliara nu a pus in pericol proiectul ambitios al celor din Dubai, de a construi cel mai inalt zgarie-nori din lume.
Bogatul emirat arab se pregateste sa inaugureze in decembrie cladirea Burj Dubai, cu o inaltime de 818 metri si 162 de etaje.
Prin comparatie, cel mai inalt zgarie-nori din prezent, aflat in capitala Taiwanului, are "doar" 508 metri si 101 etaje. Constructia turnului a inceput in 2004 si a costat aproape 19 miliarde de dolari.


Sursa: protv
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.