FB Promo
Castelul Corvinilor, decor pentru filmele cu vampiri
Vizite: 2842
24 octombrie 2016
Castelul Corvinilor, decor pentru filmele cu vampiri
Castelul Corvinilor, decor pentru filmele cu vampiri
Share |

Vampirii au cucerit Castelul Corvinilor. Vorbim despre un film realizat de un renumit regizor din Japonia, care a descoperit la noi locurile perfecte pentru ca scenariul să prindă viață. A mai filmat la Cluj-Napoca și în Turda, pentru povestea vampirilor din Țara Soarelui Răsare, care se întâlnesc cu cei de la noi, relateaza Digi24.

Castelul Corvinilor e decorul perfect pentru un film cu vampiri, spun cineaștii care lucrează la producția japoneză.

Este un film horror, fantasy, cu vampiri, care are loc parțial în Transilvania unde se și filmează. Filmul este destinat exclusiv pieței japoneze”, spune Bogdan Crăciun, producător.

Castelul Corvinilor e tot mai căutat de oameni de film din toată lumea. Pe lângă decorul ofertant, edificiul mai are un avantaj - o oră de filmare costă doar 3.000 de lei.

Anul trecut, o prestigioasă casă de producție din India a filmat la castel, anul acesta case de producție și televizuni din Marea Britanie și Statele Unite au filmat fie reclame, fie filme artistice”, afirmă Costin Tinca, manager Castelul Corvinilor.

Sursa: Digi24
Foto: Diacaf.com
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.