FB Promo
CUIBURI CU BERZE, Carani, jud. Timis | Transmisie LIVE VIDEO
Locatia: Carani, jud. Timis
Vizite: 46997

Wildlife Romania este un proiect elaborat de Cristian Ilea și pus în practică de Camera 4 Timișoara. Camera 4 are ca obiectiv principal comunicarea și educarea publicului prin intermediul imaginilor filmate și a fotografiei.

“Cuibul de barză albă” este proiectul pilot a ceea ce va fi secțiunea LIVE a www.wildliferomania.com. Fiind un proiect în dezvoltare există posibilitatea aparției unor mici disfuncționalități.

În acest proiect, Wildlife Romania va pune în valoare, din punct de vedere al imaginii(foto și video), viața sălbatică din România.

Credem cu tărie în faptul că pentru a fi în stare să protejăm ceva, trebuie mai întâi să cunoaștem ce urmează să protejăm.

 


ADOPTA UN CUIB !

Așa cum un om are un cămin, o casă a lui, așa și păsările au cuiburile lor.

Și tocmai pentru că suntem constienți de ceea ce înseamnă “acasă”, haideți să înțelegem comportamentul păsărilor ca mai apoi să avem grijă de “casele” lor.

Noi suntem Camera 4 și te invităm să te implici in acțiunea de cunoaștere a păsărilor din România.

Adoptă un cuib!

E simplu: noi identificam cuibul pe care să-l adopte compania ta prin donarea unei sume de bani. Cu suma donată cumpărăm și instalăm camera de luat vederi în preajma cuibului și asigurăm transmisia în timp real non-stop pe www.wildliferomania.com. Imaginile vizionate și utilizate de specialiști și de publicul larg din intreaga lume, vor avea asociate sigla companiei.

În acest mod simplu și complet transparent din punct de vedere financiar, compania pe care o reprezinți ia parte la aceasta acțiune cu impact global.

În România exista aproximativ 400 de specii de păsări din totalul de 10.000 la nivel mondial.

Spectacolul vieții, într-o abordare la care nu te-ai fi gândit până acum, poate deveni cea mai frumoasă parte din afacerea ta.

Adoptă un cuib!

Acesta este un mesaj pentru oameni responsabili, care știu ce înseamnă “acasă”.

 

 

CUIBUL CU BERZE,  jud. Timis | Transmisie LIVE VIDEO:

CUIBUL CU BERZE, Carani, jud. Timis | Transmisie LIVE VIDEO:

 

Aceste imagini ajung la dumneavoastra prin intermediul Business Plus Timisoara, un proiect coordonat de Valentin Lucian Ciorba, doctorand in domeniul multimedia la Facultatea de Medicina Veterinara din Timisoara, la prof. dr. Viorel Herman.

Business Plus are o experienta de peste zece ani in domeniile multimedia si IT iar clientii din Romania si din afara tarii va pot povesti despre o buna colaborare. De fapt, "poveste" - este modul nostru de lucru, este ceea ce cautam sa creem pentru clientii nostrii care devin prietenii nostri. Business Plus iti spune povestea prin streaming video broadband, video on demand sau radio online, prin productii video de calitate broadcast, printr-un website cu un design atragator si o functionalitate ireprosabila, graphic design sau iti putem oferi spatiu de gazduire intr-un data center premium.

Puteti urmari transmisia LIVE & DVR pe WILDLIFEROMANIA.com si pe Portalul INFOO.ro.

Business Plus Timisoara, Romania

Share |
In cazul in care nu puteti urmari:
- verificati conexiunea de internet pe care trebuie sa o aveti minim 500 kbps la download. Click aici.
- descarcati playerul de mai jos:
Flash Player
Nu garantam calitatea transmisiilor live sau functionalitaea link-urilor prezentate. Aceasta pagina are caracter informativ si va ajuta in cautarea transmisiunilor live online.
Drepturile asupra continutului transmisiunilor live apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv/radio/webcam care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe INFOO.ro, va rugam sa ne contactati.

Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.