FB Promo

CUIBURI CU BERZE | Transmisie LIVE VIDEO

Vizite: 35731
Categorie: divertisment
Data inceput: 25 februarie 2014
Data sfarsit: 1 decembrie 2016
Locatie eveniment: jud. Timis, Romania
CUIBURI CU BERZE | Transmisie LIVE VIDEO
CUIBURI CU BERZE | Transmisie LIVE VIDEO
Share |

Wildlife Romania este un proiect elaborat de Cristian Ilea și pus în practică de Camera 4 Timișoara. Camera 4 are ca obiectiv principal comunicarea și educarea publicului prin intermediul imaginilor filmate și a fotografiei.

“Cuibul de barză albă” este proiectul pilot a ceea ce va fi secțiunea LIVE a www.wildliferomania.com. Fiind un proiect în dezvoltare există posibilitatea aparției unor mici disfuncționalități.

În acest proiect, Wildlife Romania va pune în valoare, din punct de vedere al imaginii(foto și video), viața sălbatică din România.

Credem cu tărie în faptul că pentru a fi în stare să protejăm ceva, trebuie mai întâi să cunoaștem ce urmează să protejăm.

 

CUIBUL CU BERZE,  Carpinis, jud. Timis | Transmisie LIVE VIDEO:

CUIBUL CU BERZE, Carani, jud. Timis | Transmisie LIVE VIDEO:

 

Aceste imagini ajung la dumneavoastra prin intermediul Business Plus Timisoara, un proiect coordonat de Valentin Lucian Ciorba, doctorand in domeniul multimedia la Facultatea de Medicina Veterinara din Timisoara, la prof. dr. Viorel Herman.


Business Plus are o experienta de peste zece ani in domeniile multimedia si IT iar clientii din Romania si din afara tarii va pot povesti despre o buna colaborare. De fapt, "poveste" - este modul nostru de lucru, este ceea ce cautam sa creem pentru clientii nostrii care devin prietenii nostri. Business Plus iti spune povestea prin streaming video broadband, video on demand sau radio online, prin productii video de calitate broadcast, printr-un website cu un design atragator si o functionalitate ireprosabila, graphic design sau iti putem oferi spatiu de gazduire intr-un data center premium.

Puteti urmari transmisia LIVE & DVR pe WILDLIFEROMANIA.com si pe Portalul INFOO.ro.

Business Plus Timisoara, Romania


ADOPTA UN CUIB !

Așa cum un om are un cămin, o casă a lui, așa și păsările au cuiburile lor.

Și tocmai pentru că suntem constienți de ceea ce înseamnă “acasă”, haideți să înțelegem comportamentul păsărilor ca mai apoi să avem grijă de “casele” lor.

Noi suntem Camera 4 și te invităm să te implici in acțiunea de cunoaștere a păsărilor din România.

Adoptă un cuib!

E simplu: noi identificam cuibul pe care să-l adopte compania ta prin donarea unei sume de bani. Cu suma donată cumpărăm și instalăm camera de luat vederi în preajma cuibului și asigurăm transmisia în timp real non-stop pe www.wildliferomania.com. Imaginile vizionate și utilizate de specialiști și de publicul larg din intreaga lume, vor avea asociate sigla companiei.

În acest mod simplu și complet transparent din punct de vedere financiar, compania pe care o reprezinți ia parte la aceasta acțiune cu impact global.

În România exista aproximativ 400 de specii de păsări din totalul de 10.000 la nivel mondial.

Spectacolul vieții, într-o abordare la care nu te-ai fi gândit până acum, poate deveni cea mai frumoasă parte din afacerea ta.

Adoptă un cuib!

Acesta este un mesaj pentru oameni responsabili, care știu ce înseamnă “acasă”.

 

Sursa: WildLife Romania
Spune-ti parerea
Gy.E.
15 Iulie 2015, 09:39
buna ziua ce s-a intamplat cu puisorii din ciubul din Carani ?
Gy.E.
16 Iulie 2015, 12:44
pina la urma am aflat ca in 10 iulie 2015 - 10:21 am Cei doi pui au murit si au fost aruncati de catre mama afara din cuib . :(
Un sfat
01 Iulie 2014, 08:06
Puneti un burete "antivant" pe microfon ! Apoi acoperiti microfonul de ploaie ! Felicitari !
Un sfat
01 Iulie 2014, 08:04
Puteti elimina efectul neplacut produs de vant punand pe microfon un burete "antivant", si acoperi microfonul de ploaie ! Faceti un lucru minunat !
Marina Samoila
16 Iunie 2014, 18:02
Buna ziua. Deosebita si interesanta ideea dv. Cu cat privesc mai mult cu atat imi dau seama cate am de invatat. Si mi-au devenit foarte dragi. Sunt intristata ca in primul cuib au ramas doar doi pui din cei patru iesiti din gaoace. Sper sa creasca mari si sa se intoarca in Romania in anul urmator. Nu stiu daca ati sesizat, dar sonorul de la cuibil din carani nu mai functioneaza. Cuibul acesta e mai mult gol, nu stiu daca pentru ca nu au oua sau pentru ca au sesizat ca sunt supravegheate. Cuibul gol e dezolant, iar berzele de aici par sa ne spuna ca ceva nu le place. Poate n-ar fi rau sa mutate camera video la alt cuib si sa le dati un ragaz, poate vor face oua si apoi pui. Ma intreb daca v-ati gandit sa deschideti un cont pentru donatii de la fani, pe care sa le directionati catre organizatii de protective a pasarilor si animalelor din Romania. Cred ca idea de adoptie poate functiona si in acest sens, nu doar in scop de reclama comerciala. Eu va doresc success si va felicit. Toate bune. Marina Samoila
mariustm
29 Mai 2014, 02:27
dacã nu dereanjeazã! de unde este prima camera? (nu cea din carani)
mariusstm
06 Iunie 2014, 19:21
daca oameni vor sa tina "ascuns" cuibul le respectam alegerea. totusi daca urmariti mai multe surse de informare ... transpira si cuibul "2" care, de fapt va deveini - sigur - nr. 1! evolutia o urmarim! zona nastra e cam ocolita de furtuni (cel putin pana acm - doamne ajuta) deci avem perspective dragute. STMA WILDLIFE!
Ileana Bocanciu
13 Aprilie 2014, 20:43
Salutari! Aþi putea vã rog sã-mi spuneþi ce înseamnã mai exact "donarea unei sume de bani"? O sumã poate sã însemne 5 lei, 50 de lei sau 5000 de lei... Îmi transmite o prietenã cã are un cuib de berze în apropierea casei, undeva lângã Târgoviºte, judeþul Dâmboviþa ºi le urãreºte de ceva timp... Noi nu avem o companie, doar o organizaþie nonprofit (Asociaþia Ecologicã Floare de Colþ) dar considerãm cã este foarte interesant ceea ce faceþi! Vã mulþumim!
Cristian Ilea
22 Aprilie 2014, 18:24
Buna ziua, cred ca am povestit deja pe mail cu prietena dumneavoastra. :) Daca nu, puteti sa luati legatura cu noi la contact@camera4.ro Multumesc!
ionescu mihai
12 Aprilie 2014, 18:02
Este "ceva" inedit dar f.frumos si mai mult f. interesant!!!
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.