FB Promo
CEA MAI PROASTA reclama a tuturor romanilor: "farmacia inimii Catena"
Vizite: 4102
22 noiembrie 2011
CEA MAI PROASTA reclama a tuturor romanilor:
CEA MAI PROASTA reclama a tuturor romanilor: "farmacia inimii Catena"
Share |

Când sunt întrebați care este cea mai proastă reclamă difuzată astăzi la televiziunile din România, specialiștii care lucrează în publicitate dau invariabil același răspuns. Trei publicitari de la tot atâtea agenții în domeniu au explicat, pentru gândul, de ce reclama la "farmacia inimii Catena" este "arogantă" și "face rău".

Din fauna de iaurturi care jignesc inteligența targetului și de gospodine care nu mai prididesc să își dea sfaturi, parcă se detașează, totuși, o perlă recentă care revendică primul loc: ultima reclamă la farmaciile Catena (nu că seria de dinaintea ei nu ar fi fost la fel de 'plină de merite')", a declarat, pentru gândul, Tudor Cuciuc, Creative Director la Leo Burnett.

"El a înșirat toate motivele pentru această alegere: "De ce am ales-o pe ea? Nu știu ce m-a convins mai mult dintre: povestea fără noimă, jocul foarte prost, lookul prăfuit, împăunarea sforăitoare drept 'farmacia tuturor românilor', în lipsa vreunei idei, paralela cu Eminescu sau senzația că ne-am întors cu vreo 30 de ani în urmă".

De aceeași părere este și Adrian Boțan, Creative Director la McCann, care își exprimă opinia mult mai concis și tranșant. "Sunt multe reclame proaste, dar majoritatea sunt benigne. Excepția este reclama pentru farmacia Catena. Îmi face rău", a explicat Boțan.

Lor li se alătură și Alin Mărghidanu, Creative Director la TBWA. "Nu vreau să vorbesc despre cea mai proastă reclamă, ci despre cea mai arogantă. Este vorba despre reclama filmată cu camera tuturor românilor, care se dă întruna pe postul tuturor românilor și care promovează farmacia tuturor românilor: Catena", a declarat Mărghidanu.

 


You need a modern Browser with Adobe Flash Player to view this.
Sursa: Gandul & Apropo TV
Spune-ti parerea
PacifistaPx0
28 Decembrie 2011, 18:13
Reclama ca reclama ...dar domnisoara ,doamna Nico..ultra mega vedeta intergalactica ...nu sa gandit decat la bani in momentul cand a filmat idiotenia asta?Rusine regizorului,rusine posturilor tv care au fost de acord sa difuzeze rahatul asta comercial,si rusine celor de la farmacia respectiva...de care sincer sa fiu nici macar nu am auzit
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.