FB Promo
Bursele internationale se prabusesc | Cele mai afectate sunt pietele asiatice
Vizite: 1402
24 februarie 2022
Bursele internationale se prabusesc | Cele mai afectate sunt pietele asiatice
Bursele internationale se prabusesc | Cele mai afectate sunt pietele asiatice
Share |

Bursele internaționale și randamentele obligațiunilor americane s-au prăbușit joi, iar dolarul, aurul și prețul petrolului au crescut vertiginos, pe fondul atacului Rusiei asupra Ucrainei, relateaza Digi 24.

Bursa de la Moscova a anunțat joi că a suspendat tranzacționarea pe toate piețele sale, până la o nouă notificare, conform CNN.

Anunțurile au înrăutățit sentimentele deja sumbre de pe piețele asiatice, cel mai important indice MSCI al acțiunilor din Asia-Pacific cu excepția Japoniei scăzând cu peste 3,2%. Acțiunile australiene au scăzut cu peste 3%, iar cele chineze cu 1,3%.

Indicele Nikkei din Tokyo a scăzut cu 2,4%. Contractele futures ale burselor americane au fost, de asemenea, în scădere puternică, cu S&P 500 în scădere cu 2,3% și Nasdaq futures cu 2,8% mai slab.

Contractele futures pentru țițeiul Brent, care au oscilat între creșteri și scăderi puternice miercuri, au urcat cu peste 3,5% pentru a trece de 100 de dolari pe baril pentru prima dată din septembrie 2014. West Texas Intermediate a sărit cu 4,6%, la 96,22 dolari pe baril, cel mai ridicat nivel din august 2014.

Sursa: Digi24
Foto: https://www.profit.ro/
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.