FB Promo
Bucuresti | Cat costa carnea de miel in piete si macelarii?
Vizite: 2347
1 mai 2013
Bucuresti | Cat costa carnea de miel in piete si macelarii?
Bucuresti | Cat costa carnea de miel in piete si macelarii?
Share |
Carnea de miel scoasă la vânzare în Capitală, pentru prețuri pornind de la 22 de lei pe kilogram, nu se bucură de mare căutarea înaintea mini-vacanței din perioada 1-6 mai, însă comercianții speră ca interesul cumpărătorilor să crească după Ziua Muncii.
 
La Piața Sudului, se găsește carne de miel în două dintre cele trei măcelării din complex, cealaltă urmând să aducă de miercuri, deși nu cu mari speranțe de profit. Într-una dintre măcelării, toți cei patru comercianți vând kilogramul de carne de miel cu 23 de lei, cel de organe, cu 19,5 lei, tot atâta costând și pastrama de berbecuț. În celalaltă măcelărie, carnea de miel costă 22 de lei kilogramul. Peste tot sunt și miei întregi, atârnați în cârlige, dar și bucăți.
 
Într-o măcelărie arăbească tot din sectorul 4 se vinde tot timpul carne de oaie și de berbec. Miel, însă, se aduce numai de Paște, la comandă, cererea fiind, anul acesta, scăzută. "De obicei, aveam clienții noștri, care ne spuneau dinainte", spune vânzătoarea, oftând ca toate celelalte.
 

În Piața "16 Februarie" din Bucureștii Noi, afișele care anunță oferta la carne de miel sunt puse chiar pe geamul de la intrarea unui magazin. "Carne de miel - 23 de lei" se poate citi, de altfel, mai peste tot, de la intrare și până la raftul de carne. Carnea de miel costă aici mai puțin decât cea de curcan, care se apropie de 30 de lei kilogramul. Mai ieftin decât mielul este aici doar porcul. 

Sursa: Mediafax
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.