FB Promo
Biblia online TEXT si AUDIO in Limba Romana

BibleShow

BibleShow
BibleShow este un software de afișare a textului Sfintelor Scripturi pe orice dispozitiv video (monitor, videoproiector, proiector LCD / DLP, televizor) conectat la un calculator bazat pe sistemul de operare Microsoft Windows. Programul este distribuit gratuit oricărui utilizator, fiind creat cu scopul de a răspândi pretutindeni Cuvântul lui Dumnezeu - Biblia. Utilizatorii care vor beneficia cel mai mult de acest instrument sunt bisericile, organizațiile creștine, predicatorii, liderii grupelor de studiu biblic, cât și toți spectatorii care vor putea citi versete biblice afișate prompt și prezentate sub un design modern și atractiv.
Pentru informatii si descarcare apasati aici.

RoBible

RoBible
Este un program gratuit și ușor de folosit, fiind foarte util în activitatea de studiu biblic elementar, redactarea de documente bazate pe referințe biblice, pregătirea unei predici, lecturarea Bibliei si multe altele.
Pentru informatii si descarcare apasati aici.

Biblia in format SQL cu trimiteri si titluri

Biblia SQL cu trimiteri si titluri
Echipa resursecrestine.ro va pune la dispozitie Biblia in format SQL cu trimiteri si titluri, asa cum o puteti citi pe site. Speram sa fie un ajutor pentru toti cei care vor sa faca aplicatii folosind informatii.
Multumim pe aceasta cale celor din spatele intercer.ro (in special lui Lucian Mihailescu) care ne-au donat Biblia in format SQL acum 4 ani.
Pentru descarcare apasati aici.

Evidenta Biserica

Evidenta Biserica
Evidenta Biserica este un program utilitare ce ajuta la gestionarea personalului intr-o biserica. Arhiva contine si un demo al aplicatiei ca sa o puteti evalua inainte de instalare.
Daca intampinati probleme in utilizarea aplicatie va rugam sa scrieti un e-mail la adresa church [punct] software [at] yahoo [punct] com.
Pentru descarcare apasati aici.

CD - Biblia cu citirea numarului versetului

biblia audio cu citirea versetului
Conține imaginea CD în format ISO pentru "BIBLIA AUDIO MP3" - traducerea Dumitru Cornilescu standard, cu citirea numarului versetului, narator Alexandru Sorin Farc, în format MP3 (16Kbps/16KHz/Mono), cu etichetă PDF. Fișierul ISO se află într-o arhivă zip (necesită dezarhivare înainte de a fi inscripționat pe CD).
Pentru descarcare apasati aici.

CD - Biblia audio standard

biblia audio standard
Conține imaginea CD în format ISO pentru "BIBLIA AUDIO MP3" - traducerea Dumitru Cornilescu standard, narator Alexandru Sorin Farc, în format MP3 (16Kbps/16KHz/Mono), cu etichetă PDF. Fișierul ISO se află într-o arhivă zip (necesită dezarhivare înainte de a fi inscripționat pe CD).
Pentru descarcare apasati aici.

CD Biblia București - 1688

biblia bucuresti 1688
Conține imaginea CD în format ISO cu cea mai veche biblie românească completă (Vechiul Testament, Noul Testament și Apocrifa) tradusă după originalul grecesc, pe vremea lui Șerban Cantacuzino, publicată la București în 1688. Fișierul ISO se află într-o arhivă zip (necesită dezarhivare înainte de a fi inscripționat pe CD).
Pentru descarcare apasati aici.

CD Biblia Anania - 2001

biblia anania 2001
Conține imaginea CD în format ISO cu cea mai nouă biblie sinodală românească - ediție jubiliară în format electronic (Vechiul Testament, Noul Testament și Apocrifa) cu hărți și concordanță, tradusă după septuaginta, coordonator Bartolomeu Valeriu Anania, publicată în 2001. Fișierul ISO se află într-o arhivă zip (necesită dezarhivare înainte de a fi inscripționat pe CD).
Pentru descarcare apasati aici.

CD Biblii si calendare - 2009

biblii si calendare 2009
Imagine de CD care conține în mod sintetizat principalele biblii și programe utile și necesare oricărui credincios (se inscripționează cu orice program pentru scriere de CD-uri): - Biblia standard - traducerea Dumitru Cornilescu, 1925 - cu trimiteri, corectată; - Theophilos - programul de studiu biblic pentru calculator personal (interfața în limba română) cu Biblia Engleză KJV implicită - Biblia Audio Cornilescu 1925, narator Alexandru Sorin Frac, inclusă pe CD; - Biblii pentru Theophilos (module): Biblia standard, traducerea Dumitru Cornilescu 1921, Biblia Ortodoxă (cu cărțile apocrife), Versiunea Bulgară 1938 , Versiunea Maghiară (Karoli), Versiunea Italiană (La Diodati), Versiunea Franceză (Louis Segond 1910), Versiunea Germană (Luther 1912), Versiunea Rusă Sinodală, Versiunea Spaniolă (Reina Valera 1909), Versiunea Engleză (World English Bible); - Biblia pentru videoproiector - traducerea Dumitru Cornilescu standard pentru proiecție video; - Biblia-București-1688 - Prima (cea mai veche) scriptură românească completă (Vechiul Testament, Noul Testament și Cărțile Apocrife) tradusă după originalul grecesc, pe vremea lui Șerban Cantacuzino, publicată la București în 1688; - Biblia-Blaj-1795 - A doua scriptură românească completă (Vechiul Testament, Noul Testament și Cărțile Apocrife) tradusă după originalul grecesc, traducere de Samuil Micu Klein, publicată la Blaj în 1795; - Biblia-București-2001 - „Biblia Cornilescu II”, traducerea literală Cornilescu II, din 1931, actualizată, într-un format nou, cu multe note de subsol, un instrument deosebit de util cercetătorilor creștini de orice confesiune, tipărită la București în 2001; - Calendare - Programul Calendar Bibic 1.7 care permite afișarea de calendare (Evreiesc și Gregorian) începând cu anul 1 dHr (foarte util pentru studiu biblic). Fișierul ISO se află într-o arhivă zip (necesită dezarhivare înainte de a fi inscripționat pe CD).
Pentru descarcare apasati aici.

Teonote

Teonote
TheoNote este un mediu avansat de studiu biblic și nu numai! Cu interfața în limba română și engleză el vă oferă următoarele facilități:
- diferite versiuni ale Bibliei, cu posibilități de colorare
- Biblia audio pe capitole
- diverse comentarii, dicționare biblice, hărți, diverse unelte: memento, devoțional, calendar cu fotografii și posibilitatea de a stoca un jurnal zilnic, note zilnice
Pentru descarcare apasati aici.

Joc Biblic v 2.2

Joc Biblic v 2.2
Pentru fiecare întrebare sunt patru raspunsuri posibile din care doar unul este corect. Sunt 3 versiuni care se diferentiaza prin felul în care se acorda punctele, timpul disponibil pentru a raspunde la întrebari, lungimea setului de întrebari etc. Jocul are nevoie de .NETFramework 2.0 (23mb) (puteti lua de aici) ca sa functioneze. Pentru mai multe informatii citeste fila "citeste-ma.txt" din joc. Daca vreti sa ajutati la traducerea jocului în una din aceste limbi germana, franceza, spaniola sau în vreo alta limba scrieti un email la intrebaridinbiblie@yahoo.com.
Pentru descarcare joc simplu apasati aici.
Pentru descarcare joc cu tot cu .NETFramework 2.0 apasati aici.

e-Sword

e-Sword
e-Sword este o metoda rapida si eficienta de a studia Biblia. Are multe facilitati si este prietenos cu utilizatorul, fiind capabil de mult mai mult decat se asteapta cineva de la un software gratuit. Faptul ca e-Sword e gratuit este o binecuvantare si nu releva calitatea produsului.
Pentru descarcare mergeti pe site aici.

CD-ul gratuit de la TechMission

CD-ul gratuit de la TechMission
CD-ul este o colectie de software gratuit folositor Crestinilor, bisericilor, misiunilor si include programe de gestiune, soft de studiere al Bibliei pentru Windows, Palm si PocketPC. Este mai mult decat soft ieftin, este soft complet gratuit.
Pentru descarcare mergeti pe site aici.

BiblePro

BiblePro
CD gratuit care contine: 43 Biblii, 250,000 comentarii si 1,750,000 referinte.
Pentru descarcare mergeti pe site aici.

Proiectul SWORD

Proiectul SWORD
Proiectul SWORD este proiectul de software biblic gratuit al CrossWire Bible Society's. Scopul lui este de a crea unelte open-source pentru diverse platforme sub licenta GNU General Public License, care permite programatorilor si societatilor biblice sa scrie soft biblic mai rapid si mai usor. De asemenea ei creaza soft de studiere a Bibliei pentru toti cititorii, studentii, scolarii si traducatori ai Bibliei, avand o colectie in continua crestere de 200 de texte in peste 50 de limbi.
Pentru descarcare mergeti pe site aici.

Go Bible - Biblia pentru telefonul mobil

Go Bible - Biblia pentru telefonul mobil
Go Bible - Biblia pentru telefonul
mobil Aplicatie pentru citirea Bibliei pe telefoane mobile gratuita. (J2ME MIDP 1.0 and MIDP 2.0). Are urmatoarele caracteristici: cuvintele domnului Isus in rosu, posibilitate de a trimite SMS cu versete, cautare rapida, etc.
Pentru descarcare mergeti pe site aici.
Un site asemanator gasiti aici.

Scriptures 4 all - Scripturile pentru toti

Scriptures 4 all - Scripturile pentru toti
Biblia si cautare in concordanta - gratuit, puternic si usor de folosit. Depaseste bariera limbii si intra in contact cu originalul Scripturii.
Pentru descarcare mergeti pe site aici.

Live Bible Presentation

Live Bible Presentation
Este un software crestin si l-am realizat deoarece in biserica mea nu aveam unul asa ca m-am gandit la un mod eficient de prezentare a bibliei pe "perete". Softul poate fi folosit si pe o placa video cu doua iesiri.
Detalii aici.

Biblia Pentru Proiectie

Biblia Pentru Proiectie
Este un software crestin, foarte simplu de utilizat pentru proiectarea Bibliei prin videoproiector. Contine versiunea Cornilescu, corectata ortografic.
Click aici pentru descarcare.

Program Utilitar Versetul Zilei

Program Utilitar Versetul Zilei
Acest program va ofera posibilitatea ca in fiecare zi sa puteti citi un verset din Biblie pe ecranul calculatorului dumneavoastra! Cu o interfata prietenoasa si usor de folosit aveti sansa sa fiti binecuvantati citind cuvantul Domnului zi de zi!
Pentru mai multe detalii click aici.

K9 Web Protection

K9
Web Protection
Sub egida, "Este mai usor de prevenit decat de combatut!", echipa resursecrestine.ro recomanda tuturor parintilor ai caror copii au acces la internet, sa foloseasca progamul K9 pentru a interzice accesul acestora pe situri cu caracter pornografic si obscen.Va fi nevoie sa va inregistrati si veti primi pe e-mail parola care o veti introduce la instalarea programului, dupa ce in prealabil l-ati descarcat. Atentie, nu tot ce blocheaza acest program este neaparat pornografie. Pentru a bifa doar ceea ce doriti a fi interzis pentru afisare, folositi meniul CUSTOM bifand categoriile cu caracter obscen. Succes!
Pentru mai multe detalii click aici.

Teophilos - Biblia pentru calculator

>Teophilos - Biblia pentru calculator
Cu o experienta de 10 ani, Teophilos este una dintre cele mai puternice platforme pentru studiul Bibliei pe calculator! Contine Biblia in diferite limbi, studii, si diverse materiale.
Pentru a descarca acest program cat si anexe ale lui apasati aici.

Pentru a vizualiza sau descarca documentul complet click pe link: Biblia online TEXT si AUDIO in Limba Romana
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.