FB Promo
Barack Obama, primit cu violente la Atena
Vizite: 1010
16 noiembrie 2016
Barack Obama, primit cu violente la Atena
Barack Obama, primit cu violente la Atena
Share |

Circa 2.000 de anahiști, membri ai extremei stânga și studenți  greci protestează, la Atena, împotriva vizitei pe care a început-o președintele SUA Barack Obama. Presa din Grecia scrie că sunt mobilizați 3.000 de politiști și membri ai trupelor speciale. Au avut loc deja ciocniri violente între cele două tabere, relateaza Digi24.

Barack Obama a pornit în ultimul său turneu internațional în calitate de președinte al Statelor Unite. Azi și mâine va fi în Grecia, de unde va decola spre Germania. Acolo se va întâlni cu Angela Merkel, Francois Hollande și premierii Marii Britanii și Italiei. Actualul lider de la Casa Albă vrea să îi asigure pe aliații europeni că relațiile dintre NATO, Uniunea Europeană și Statele Unite nu vor avea de suferit în mandatul lui Donald Trump. Barack Obama a recunoscut că a fost surprins de victoria miliardarului în alegerile prezidențiale, dar a găsit explicația.

Barack Obama, președintele Statelor Unite: „Oamenii sunt tot mai nesiguri de identitatea lor națională și locul lor în lume, pentru că totul arată diferit și debusolant. Și, fără îndoială, acest lucru a dus la crearea unor mișcări populiste, fie ele de stânga sau de dreapta. Și, evident, președintele ales Trump a exploatat această tendință din interiorul Partidului Republican și, apoi, a fost capabil să își lărgească aria și să obțină suficiente voturi pentru a câștiga alegerile”

Sursa: Digi24
Foto: USA Today
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.