FB Promo
Bacalaureat 2018 | Ministerul Educatiei a publicat subiectele si baremul de corectare la proba de Limba si Literatura Romana, la BAC 2018
Vizite: 1901
25 iunie 2018
Bacalaureat 2018 | Ministerul Educatiei a publicat subiectele si baremul de corectare la proba de Limba si Literatura Romana, la BAC 2018
Bacalaureat 2018 | Ministerul Educatiei a publicat subiectele si baremul de corectare la proba de Limba si Literatura Romana, la BAC 2018
Share |

Ministerul Educației a publicat subiectele și baremul de corectare la Limba și Literatura Română pentru bacalaureatul 2018. Aproape 127.000 de candidați au susținut, luni, prima probă, la Limba și Literatura Română, din cadrul BAC 2018, relateaza HotNews.


Consultă aici subiecte la română la bacalaureat 2018, profil uman 

Consultă aici barem de corectare pentru subiecte la română la bacalaureat 2018, profil uman

Consultă aici subiecte la română la BAC 2018, profil real

Consultă aici barem de corectare pentru subiecte la română la BAC 2018, profil real

Elevii care au susținut, luni, proba scrisă a examenului de Bacalaureat au avut de analizat, la subiectul al treilea, la profilul real, poezii de Mihai Eminescu sau Tudor Arghezi, iar la profilul uman a picat arta poetică în opera lui Ion Barbu sau Lucian Blaga. Elevii clasei a XII-a de la profilul real, care au susținut luni prima probă scrisă a examenului de Bacalaureat, cea la Limba și Literatura Română, au avut, la alegere, de analizat o poezie de Mihai Eminescu sau Tudor Arghezi în timp ce cei de la profilul uman au avut arta poetică în opera lui Ion Barbu sau Lucian Blaga. Aproape 127.000 de candidați au susținut, luni, prima probă, la Limba și Literatura Română, din cadrul Bacalaureatului. Examenul a început la ora 09:00 și a durat trei ore. Sesiunea de Bacalaureat continuă pe 26 iunie, cu proba la Limba și Literatura maternă (maghiară, germană, sârbă, slovacă, croată, turcă, ucraineană și italiană), pe 27 iunie se va desfășura proba obligatorie de profil, adică, matematică sau istorie și ultima probă este cea la alegere, în funcție de specializare și este susținută pe 28 iunie.

Sursa: HotNews
Foto: VoceaValcii.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.