FB Promo

Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel (2009) - Alvin si veveritele 2

Vizite: 5171
Categorie: cinema/filme
Data inceput: 18 decembrie 2009
Ora inceput: Sâmbătă-Duminică : 11:10
Data sfarsit: 1 aprilie 2010
Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel (2009) - Alvin si veveritele 2
Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel (2009) - Alvin si veveritele 2
Share |
Regia: Betty Thomas
Cu: Jason Lee, Justin Long
Premiera in Romania: 25.12.2009

În 2007, ALVIN ȘI VEVERIȚELE, un fenomen global pentru generații de fani, a devenit un film eveniment de animație generată pe calculator, cu o sensibilitate comică contemporană. În blockbusterul de sărbători, cu încasări de peste 350 de milioane de dolari în întreaga lume, compozitorul Dave Seville a transformat veverițele Alvin, Simon și Theodore în senzații pop, în timp ce trioul scăpat de sub control îi distrug casa, îi declanșează un adevărat haos în carieră și îi dau peste cap viața cândva liniștită.

Cât ai zice "Alvinnnnn!", a început să se vorbească de un nou film ALVIN ȘI VEVERIȚELE. Nemulțumite de a rămâne doar cu laurii primei producții, veverițele mai pregătesc una. Urmări grozave, au existat multe. Ante-urmări grozave, au existat multe. Însă de ce urmează acum, n-ați mai avut parte! În premieră mondială, Alvin, Simon și Theodore își întâlnesc, în sfârșit, nașul - și poate chiar mai mult de-atât - în trioul feminin "The Chipettes".
    "Alvin și veverițele" au creat haos în viața lui Dave Seville - spre deliciul publicului din întreaga lume - timp de peste 50 de ani. Din momentul în care au prins viață cu hitul lor de Crăciun "Cântecul veverițelor", creația muzicală a cântărețului/compozitor Ross Bagdasarian, seniorul, ritmul captivant al veverițelor a devenit cunoscut de toți iubitorii muzicii pop, tineri și bătrâni. Pentru marele debut pe marele ecran din 2007, "Alvin și veverițele", veverițele au avut parte de îmbunătățiri stilistice și de atitudine importante. Cu o latură contemporană și atitudine, au devenit mai mult decât veverițele lu' tata.
    Luând cu asalt Hollywoodul - și lumea - în 2007, veverițele și realizatorii au fost dornici să producă o continuare și mai ambițioasă și mai antrenantă pentru marele ecran.
    Mulți din cei din distribuția originală din 2007 și din realizatori revin pentru această continuare, inclusiv producătorii (precum și vocile veverițelor din ultimii 30 de ani) Ross Bagdasarian și Janice Karman, producătorii executivi Karen Rosenfelt, Arnon Michele Imperato Stabile și Steve Waterman, actorii Jason Lee și David Cross și actorii talentați care au dat voce personajelor, Justin Long, Matthew Gray Gubler și Jesse McCartney. Noi în a doua parte sunt regizoarea Betty Thomas, una dintre cele mai bune realizatoare de comedii ("The Brady Bunch Movie", "Doctor Dolittle", "Private Parts"), actorul Zachary Levi ( "Chuck" de la TV) și vocile grupului The Chipettes, Amy Poehler, Anna Faris și Christina Applegate. Cuprinse aici sunt impresiile lor despre fenomenul veverițelor și realizarea filmului ALVIN ȘI VEVERIȚELE 2.

Distributie Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel

Jason Lee Jason Lee Dave Seville Justin Long Justin Long Simon (voce) Ross Bagdasarian Jr. Ross Bagdasarian Jr. Alvin
Amy Poehler Amy Poehler Eleanor Christina Applegate Christina Applegate Jeanette Lanny Joon Lanny Joon Paramedic
Anjelah N. Johnson Anjelah N. Johnson Julie Skoti Collins Skoti Collins Roadie Aimee Carrero Aimee Carrero Emily
Gregg Binkley Gregg Binkley Emcee

Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.