FB Promo
Alerta maxima la Bruxelles. Masurile de securitate au fost prelungite
Vizite: 818
23 noiembrie 2015
Alerta maxima la Bruxelles. Masurile de securitate au fost prelungite
Alerta maxima la Bruxelles. Masurile de securitate au fost prelungite
Share |

Este în continuare stare de alertă maximă în Bruxelles și în zonele învecinate capitalei Belgiei. Măsurile rămân valabile și pentru mâine. Există un risc să fie comise atentate asemănătoare celor de la Paris, au explicat autoritățile menținerea acestei măsuri. Ținte potențiale ar fi străzile aglomerate, evenimentele publice și mijloacele de transport. Oamenii par să fi înțeles avertismentele - ieri străzile au fost pustii. Toate concertele și meciurile de fotbal au fost anulate. Metroul nu va circula până luni după-amiază, iar școlile vor fi închise, relateaza Digi24.

Cel puțin două operațiuni antiteroriste au avut loc în Belgia. Una s-a desfășurat într-un cartier din Bruxelles, aflat foarte aproape de Grand Place, și cealaltă, la 61 de kilometri depărtare de capitala Belgiei, în Charleroi. Mai multe persoane au fost arestate în urma acestor operațiuni, relateaza Digi24.

Mai multe site-uri de știri și posturile de televiziune din Belgia au decis să-și întrerupă transmisia video și live-text în legătură cu operațiunile antiteroriste, la rugămintea poliției, care a cerut mass-media să nu divulge informații despre locul în care se află forțele de ordine.

Sursa: Digi24
Foto: digi24.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.