FB Promo
Alerta cu bomba la congresul FIFA
Vizite: 941
29 mai 2015
Alerta cu bomba la congresul FIFA
Alerta cu bomba la congresul FIFA
Share |

Alertă cu bombă în orașul elvețian Zurich, pe stadionul Hallenstadion, unde astăzi are loc congresul pentru alegerea unui nou președinte FIFA, relateaza Digi24.

Alerta cu bombă a fost semnalată în această dimineață, în jurul orei locale 11:00, și a fost confirmată de poliția elvețiană.

Alarma s-a dat în timpul pauzei, iar lucrările s-au reluat după aproximativ două ore.

Congresul FIFA trebuie să aleagă între Joseph Blatter, încarnarea unei instanțe decredibilizate, care vizează, la 79 de ani, un al cincilea mandat în fruntea organizației, și mai tânărul său contracandidat, prințul iordanian Ali Bin Hussein, 39 de ani, unul dintre vicepreședinții săi și fratele regelui Iordaniei. Mulți văd în el omul schimbării.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.