FB Promo
Acte necesare pentru solicitare eliberare/emitere Certificat de Urbanism pentru lucrări de construire/desfințare

Acte necesare pentru solicitare eliberare/emitere Certificat de Urbanism pentru lucrări de construire/desfințare (cerere tip conf. Ord. nr. 119/26.02.2009):
  • - Cerere tip întocmită de orice persoană fizică sau juridică interesată, care va cuprinde: elementele de identificare a imobilului, numărul cadastral și numărul de carte funciară a imobilului, adresa și scopul solicitării
  • - Dovada achitării taxei pentru C.U. (copie chitanță)
  • - Plan de situație (1 :500) - 2 copii xerox și plan de încadrare în zonă (1 :5000) - 1 copie xerox, eliberate de Primăria Municipiului Timișoara.

Pentru a vizualiza sau descarca documentul complet click pe link: Acte necesare pentru solicitare eliberare/emitere Certificat de Urbanism pentru lucrări de construire/desfințare
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.