FB Promo
Abonatii RCS si RDS nu vor mai avea Discovery Channel
Vizite: 1812
24 ianuarie 2013
Abonatii RCS si RDS nu vor mai avea Discovery Channel
Abonatii RCS si RDS nu vor mai avea Discovery Channel
Share |
Membrii Consiliului Național al Audiovizualului au aprobat, joi, solicitarea RCS&RDS de eliminare din grila sa a canalelor Discovery.
 
"Nu putem interveni pe piață. Ea se autoreglează", a spus președintele CNA, Laura Georgescu.
 
Reprezentantul Discovery, Ana Dodea, a cerut amânarea dezbaterii cererii RCS&RDS până se vor pronunța ANPC și Consiliul Concurenței, dar Laura Georgescu a afirmat că în momentul în care vor apărea eventuale situații noi CNA ar putea reanaliza solicitarea.
 
Alexandru Jucan, singurul membru CNA care a votat împotriva aprobării cererii RCS&RDS și a pledat cauza Discovery, a precizat că dorește să apere interesul publicului.
 

 

Sursa: Capital
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.