FB Promo

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR
 

Toate materialele ce se află pe acest site sunt numai pentru uz informativ si nu pot fi folosite în scopuri comerciale.
Daca doriți să folosiți documentele de pe acest site în alte condiții decât cele mentionate mai sus, contactați-ne pentru informații privind licentierea la adresa: webmaster@infoo.ro

În afara condițiilor menționate mai sus, se interzice copierea sau transmiterea conținutului acestui site sub forma electronică sau fizică.

Se interzice orice schimbare a conținutului acestui site.

Folosirea portalului presupune acceptarea în totalitate a termenilor și condițiilor expuse mai jos.

Termenii și condițiile pot fi schimbate în orice moment de către administratorul portalului.

Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta în orice moment.

În cazul în care nu sunt de acord cu condițiile impuse, Utilizatorii trebuie să înceteze accesarea Portalului.

 
DESCRIEREA SERVICIILOR
 

Portalul oferă Utilizatorilor prin intermediul secțiunilor sale: informatii si servicii, folosind unelte profesionale de cautare a informatiilor cu efort minim. Atrage un numar mare de vizitatori prin publicitate si servicii de calitate. Portalul va atrage un numar mare de utilizatori prin servicii gratuite si contra-cost implementândt și proiectând o interfata prietenoasă și care face verificarea informațiilor și a vizitatorilor sau utilizatorilor și este in continua dezvoltare.

Administratorul nu își asumă nici o răspundere în cazul în care anumite informații sunt furnizate cu întârziere, sunt pierdute, șterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive.

De asemenea, nu își asumă nici o răspundere pentru consecințele care pot apărea datorită întârzierii, pierderii sau inexactității informațiilor publicate sau existente pe Portal.

Utilizatorii vor folosi informațiile furnizate în cadrul Portalului pe propria răspundere, iar în cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informațiilor furnizate, Utilizatorii acceptă ca Administratorul va fi absolvit de orice răspundere.

 
REGULI GENERALE
 

Administratorul Portalului declară următoarele:

 • va depune toate diligențele rezonabile pentru realizarea scopului Portalului, dar nu își asumă nici o responsabilitate în privința conținutului articolelor/comentariilor transmise de Utilizatori;
 • va depune toate eforturile (tehnic sau de altă natură) pentru funcționarea în bune condiții a Portalului; cu toate acestea, vor putea exista întreruperi în funcționare, sau imposibilități de accesare de către Utilizatori, pe o perioadă nedeterminată de timp, din orice motive;
 • este interzisă prin intermediul Portalului încălcarea dreptului de autor aparținând terților;
 •  dacă considerați că orice material de pe acest site, violează drepturile de copyright sau orice alte drepturi, vă rugăm să ne contactați pentru detalii la: webmaster@infoo.ro, astfel încât să putem lua o decizie în cunoștința de cauză.
 • pe măsura apariției unor situații noi de orice natură ce impun acest lucru, Administratorul poate modifica condițiile și termenii de utilizare.
 • este strict interzis folosirea sau contactarea acestui site în scopul distrugerii sau alterării lui, a conținutului sau securității acestuia sau pentru a discredita sau hărțui Compania sau clienții săi, produsele, serviciile și angajații acestora.
 
OBLIGAȚIILE UTILIZATORULUI
 

Utilizatorul are obligația de a furniza informații reale și corecte despre persoana sa atunci când aceste informații i se cer pentru crearea unui cont în cadrul Portalului.

În cazul în care Administratorul are motive să suspecteze că aceste informații nu sunt reale, își rezervă dreptul de a restricționa accesul Utilizatorului respectiv la oricare dintre serviciile pe care le oferă.

Utilizatorului îi este interzis să transmită/publice prin intermediul Portalului mesaje sau informații al căror conținut:

 • este abuziv, obscen, vulgar, grosolan, calomnios, de ură, amenințător, sexual, sau orice alt material ce poate viola legile aflate în vigoare
 • aduce atingere sau este în măsură să aducă atingere anumitor persoane, interese sau relații sociale, dar nu numai;
 • conține oferte comerciale;
 • conține informații cu caracter politic;
 • nu corespund (din punctul de vedere al Administratorului) scopului Portalului și mediului educațional destinat acestuia.

În cazurile în care Administratorul apreciază că un Utilizator nu respectă condițiile și termenii de utilizare sau a adus ori poate aduce atingere în orice mod scopului Portalului, Administratorul poate restricționa accesul Utilizatorului la Portal. Restricționarea poate însemna:

 • ștergerea mesajelor al căror conținut nu respectă termenii și condițiile portalului;
 • suspendarea temporară sau permanentă a contului și a tuturor informațiilor pe care le conține;
 • ștergerea opțiunilor definite și interzicerea accesului la serviciile Portalului.

Restricționarea accesului Utilizatorului poate să fie sau nu precedată de avertismente, în funcție de aprecierea exclusivă a Administratorului.

De asemenea, Utilizatorul își asumă întreaga răspundere de orice natură pentru informațiile pe care le transmite sau le publică pe Internet folosind serviciile Portalului. Administratorul nu are nici o responsabilitate juridică față de informațiile publicate sau transmise pe Internet de Utilizatorii acestui site.

 
DATELE UTILIZATORULUI DE PE PORTAL ȘI ASPECTE LEGATE DE SECURITATEA ACESTOR DATE
 

După completarea formularului de înregistrare pentru oricare dintre serviciile sale, Utilizatorul va primi un cont și o parolă pentru utilizarea serviciilor.

Utilizatorul este în întregime responsabil pentru păstrarea confidențialității asupra numelui de cont/adresei de e-mail și a parolei asociate.

De asemenea, Utilizatorul este în întregime responsabil de toate activitățile și informațiile care sunt transmise din contul care i-a fost alocat. Administratorul nu își asumă nici o responsabilitate față de eventualele consecințe apărute în cazul accesării neautorizate a contului/adresei de e-mail de către persoane terțe, din orice motive.

 
ACORD DE UTILIZARE
 • Acest document este actualizat periodic, fără vreo notificare prealabilă trimisă Dumneavoastră;
 • În momentul furnizării datelor de înregistrare sunteți obligați să furnizați informații adevărate, actuale și complete despre Dvs, așa cum apar ele în formularul de înregistrare.
 • Ca utilizator sau vizitator al site-ului, vă angajați să nu modificați în nici un fel script-ul trimis de către noi și care este găzduit de pagina Dvs.
 • Sunteți răspunzători de modul de gestionare a parolelor Dvs, aveți obligația de a anunța orice utilizare neautorizată a parolei sau a oricărui alt aspect legat de securitatea accesului către www.infoo.ro
 • Ne rezervăm dreptul de a aduce modificări site-ului fără vreo notificare prealabilă.
 • Ne rezervăm dreptul de a lua orice măsuri împotriva acelor utilizatori care au încălcat în vreun fel normele etice general acceptate ale comerțului electronic sau ale prezentului acord.
 • Ne rezervăm dreptul de a schimba orice nume de utilizator sau orice descriere anexată unui site în cazul în care acestea ar putea:
  • crea confuzie;
  • aduce ofensă în vreun mod vreunei persoane, entități sau grup.
 • Este obligația Dvs de a nu încărca /descărca înspre /dinspre site-ul nostru decât acele materiale care au fost făcute accesibile în mod explicit de către adminstratorii site-ului.
 • Este intezisă trimiterea de programe, e-mail sau alte vehicule informaționale care ar putea conține viruși sau orice alte elemente care ar putea deteriora sau influenta in vreun fel activitatea sitului
 • Va angajati in a respecta politicile si procedurile site-ului care cuprind, fara a se limita la, inscriere, script, anti-frauda, noi utilizatori, etc.
 
 
LIMITĂRI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

Administratorul nu își asumă nici o responsabilitate în cazul în care serviciile Portalului nu pot fi accesate de către Utilizatori, pe o perioadă nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

 
ÎNCHEIEREA ACORDULUI

Administratorul își rezerva dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a Utilizatorului. De asemenea, își rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale către orice Utilizator, în cazul în care acesta a încălcat una dintre condițiile menționate mai sus. În cazuri excepționale, Administratorul își rezerva dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale în orice moment.

PROCEDURA DE ÎNSCRIERE
 • Se completează formularul de înscriere gratuita, care generează automat cererea si se transmite un email cu link-ul de activare.
 • Pute-ti sa va log-ati si veti avea in meniul din stanga jos un meniu cu numele dvs de utilizator cu 4 submeniuri
  1. Pagina principala: aici puteti adauga informatii (institutii, firme...) si pe care le puteti edita ulterior, vizualizarea afisarii si alegerea serviciilor aferente acestora
  2. Date personale: sunt datele introduse la inscriere si care pot fi modificate oricand
  3. Date pentru facturare: sunt datele pentru plata unui serviciu aferent informatiei introduse
  4. Logout
 • Este important sa stiti ca o logare dureaza 15 min. din motive de securizare a informatiilor
 • Pute-ti apela la serviciile noastre si va vom garanta succesul aparitiei pe "autostrazile informatiei - world wide  web" prin:
 1. Afisare preferentiala / Link sponsorizat: Gold, Silver, Bronze
 2. Banner de publicitate in diverse locatii ale portalului
 3. Alte servicii auxiliare
POLITICA NOASTRĂ LEGATĂ DE FRAUDE
 • Numim "fraudă" orice încercare de generare artificială de informație legată de "Vizitatori" sau "Afișări" în contul unuia din site-urile înscrise in site-ul nostru.
 • Ne rezervăm dreptul de a califica anumite acțiuni drept fraudă nu numai pe baza informațiilor tehnice, ci și pe baza expertizei specialiștilor. Ne rezervăm dreptul de a nu face publice sistemele de fraudare descoperite.
 • Ne rezervăm dreptul de a nu acționa imediat împotriva site-urilor în ale căror conturi se încearcă fraudarea.
 

CONTACTAREA SITE-ULUI

Dacă aveți orice întrebări despre această declarație de confidențialitate, practicile acestui site, sau relațiile dumneavoastră cu acest site Web, puteți contacta: webmaster@infoo.ro

 
 
 
 


Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.