FB Promo
Pentru a putea adauga informatii in baza noastra de date trebuie sa va inregistrati ca si utilizator prin completarea formularului de mai jos. Dupa trimiterea datelor veti primi un email cu un link pe care trebuie sa-l accesati pentru a confirma inregistrarea in baza noastra de date. Din acel moment veti putea intra cu numele utilizator si parola aleasa pentru a adauga informatii in baza de date (firme, persoane fizice etc.).
Nume*
Prenume*
Adresa*
Oras*
Cod postal*
Judet*
Tara*
Telefon
Mobil
E-mail*
Username*
Parola*
Confirmati parola*
Doresc sa primesc regulat informatii despre noutatile aparute in cadrul portalului INFOO.
*Am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile stabilite de infoo.ro
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.