FB Promo
Mădălina Manole, pe ultimul drum. Slujba specială de înmormântare la Biserica Sf. Constantin și Elena din Ploiești | FOTO & VIDEO
Vizite: 8607
16 iulie 2010
Mădălina Manole, pe ultimul drum. Slujba specială de înmormântare  la Biserica Sf. Constantin și Elena din Ploiești | FOTO & VIDEO
Mădălina Manole, pe ultimul drum. Slujba specială de înmormântare la Biserica Sf. Constantin și Elena din Ploiești | FOTO & VIDEO
Share |
Cortegiul funerar cu sicriul în care se află trupul neînsuflețit al Mădălinei Manole a ajuns la Biserica Sfinții Împărați Constantin și Elena, în aplauzele a mii de fani care au ținut să-și ia rămas bun de la ea.

La biserică se ține o slujbă specială de înmormântare, pentru sinucigași, oficiată de un singur preot, în exteriorul lăcașului de cult. Slujba va dura aproximativ 30 de minute, iar preotul nu va citi decât rugăciuni pentru iertare.

La ieșirea din Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești, în fața clădirii, un preot a ținut un scurt serviciu religios, în prezența a aproximativ două mii de oameni care au așteptat aplaudând ieșirea sicriului cu trupul neînsuflețit al Mădălinei Manole.

Timp de aproape șapte ore, mii de oameni au așteptat zeci de minute la rând, în soare, pentru a aduce un ultim omagiu la catafalcul amenajat în holul Casei de Cultură a Sindicatelor din Ploiești.


Vărul Mădălinei Manole susține că artista nu s-a sinucis

Acces Direct vă prezintă imagini în exclusivitate cu vărul Mădăline Manole care a dat un interviu, în care a spus că îi este greu să creadă că ea a fost o sinucigașă.
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.