FB Promo
Video: Campionatul european de dans sportiv in scaune cu rotile 2009
Vizite: 3371
9 ianuarie 2010
Mark Foster va aparea in Dancing on Wheels
Mark Foster va aparea in Dancing on Wheels
Foto: Mark Foster va aparea in Dancing on Wheels
Share |

Un fost înotător de performanță, o legendă a rugby-ului britanic sau artista de soul Heather Small vor face pereche cu persoane aflate în scaune cu rotile. După o perioadă de antrenamente, cele șase cupluri de la Dancing On Wheels vor concura pe ritmuri de Paso Doble sau Cha-Cha-Cha, arată Disaboom.com.

Dansurile se vor desfășura după regulile Wheelchair Dance Sport, o disciplină sportivă care presupune că cel puțin unul dintre dansatori se află într-un scaun cu rotile. Cuplul câștigător va reprezenta Marea Britanie la Wheelchair Dance Sport European Championships, care se vor disputa în această toamnă în Israel.

"Acest show este un proiect foarte important pentru BBC3 și subliniază efortul nostru de a prezenta această dizabilitate într-o manieră mainstream", spune Danny Cohen, reprezentant BBC3.

Urmăriți imagini de la campionatul european de Wheelchair dance sport din 2009:

Sursa: realitatea
Foto: BBC
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.