FB Promo
O zi in magia cristalelor tactile - A Day Made of Glass...
Vizite: 2567
16 august 2011
O zi in magia cristalelor tactile - A Day Made of Glass...
O zi in magia cristalelor tactile - A Day Made of Glass...
Share |

Urmariti filmul de mai jos si veti vedea viziunea companiei CORNING cu privire la sticla speciala folosita in televiziune, calculatoare sau smartphones.

Produsele cele mai cunoscute sunt EAGLE XG, Jade, Gorilla. Tehnologia inovativa a celor de la CORNING fac posibila productia de dispozitive mai mici dar cu o rezolutie mai mare pentru imagine de o calitate impresionanta.
 
Aceasta face ca dispozitivele mobile sa fie mai performante, cu o rezistenta sporita si mult mai eficiente. 
 
Filmul de mai jos este fictiune, deocamdata, dar poate fi realitate in viitorul apropiat.  Mai multe detalii pe www.corning.com

You need a modern Browser with Adobe Flash Player to view this.
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.