FB Promo
Dragostea este mai puternica pe masura ce cuplurile inainteaza in varsta
Vizite: 1199
13 februarie 2010
Dragostea este mai puternica pe masura ce cuplurile inainteaza in varsta
Dragostea este mai puternica pe masura ce cuplurile inainteaza in varsta
Share |
Cuplurile în vârstă sunt mai fericite în dragoste decât majoritatea perechilor și continuă să aibă o viață sexuală satisfăcătoare, deși riscă să se confrunte cu unele dificultăți de ordin fiziologic, este concluzia unui studiu realizat de cercetătorii canadieni.

Statisticile au arătat în mod clar că persoanele în vârstă - de peste 65 de ani - obțin între 119-120 de puncte pe scara Spanier, care măsoară satisfacția unei relații de cuplu, în timp ce media națională este de 114 puncte în Canada.

"Aceasta este o diferență importantă", a declarat profesorul Gilles Trudel, profesor de psihologie la Universitatea Quebec din Montreal.... citeste mai mult
Sursa: MediaFax.Ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.