FB Promo
Ovidiu Branzan cere demisia lui Ilie Sarbu din fruntea PSD Timis
Vizite: 1983
5 februarie 2010
Ovidiu Branzan cere demisia lui Ilie Sarbu din fruntea PSD Timis
Ovidiu Branzan cere demisia lui Ilie Sarbu din fruntea PSD Timis
Share |
Liderul PSD Timiș, Ilie Sârbu, a declarat, vineri, că fostul ministru al Sănătății Ovidiu Brânzan a cerut, în BPJ al filialei, o analiză a organizației județene și i-a spus că, în cazul în care aceasta va fi făcută, să se gândească la demisie, însă Brânzan neagă că ar fi făcut aceste afirmații.

Sârbu a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că nu Brânzan, care este membru în Biroul Permanent Județean (BPJ) al PSD Timiș, este "cel mai indicat să ceară o analiză" a filialei județene.... citeste mai mult
Sursa: MediaFax.Ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.