FB Promo
Hrebenciuc: Nu e nevoie de sange, azi, in partid, nu este timpul orgoliilor
Vizite: 1478
4 februarie 2010
Hrebenciuc: Nu e nevoie de sange, azi, in partid, nu este timpul orgoliilor
Hrebenciuc: Nu e nevoie de sange, azi, in partid, nu este timpul orgoliilor
Share |
Liderul deputaților PSD, Viorel Hrebenciuc, a declarat, joi, la Consiliul Național, că observă o atmosferă destul de încărcată în ceea ce privește reuniunea social-democraților, el precizând că nu este nevoie de sânge în partid și a făcut apel la încetarea conflictelor din perioada 2004-2009.

"Atmosfera este destul de încărcată, după cum s-a văzut. Nu cred că azi avem nevoie de sânge în partid. Conflictele din perioada 2004-2009 trebuie să înceteze. Nu este timpul orgoliilor în PSD. Nu trebuie să facem propagandă la televizor înjurând partidul, trebuie o discuție bărbătească în interiorul partidului, ca între colegi, nu ca între dușmani", a spus Hrebenciuc.... citeste mai mult
Sursa: Mediafax
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.