FB Promo
Lectii de economie din partea Israelului
Vizite: 1193
3 februarie 2010
Beniamin Netanyahu, prim-ministrul israelian
Beniamin Netanyahu, prim-ministrul israelian
Foto: Beniamin Netanyahu, prim-ministrul israelian
Share |
Israelul, cu o populație de de doar 7,1 milioane de locuitori, atrage tot atâtea fonduri de risc precum Marea Britanie, care are o populație de 61 de milioane de locuitori, sau cât Franța și Germania la un loc (un total de 145 de milioane de locuitori).

Mai mult, Israelul are mai multe companii listate la Nasdaq decât orice altă țară care are companii listate în SUA și a avut în ultimii ani o creștere economică mult peste media economiilor dezvoltate.

Puțini știu că în perioada 1980-2000, au fost înregistrate în Statele Unite 7.652 de patente din Israel, în comparație, de exemplu, cu 77 de patente, provenite din Egipt.... citeste mai mult
Sursa: Gandeste.Org
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.