FB Promo

GRANT CAPITAL DE LUCRU PENTRU SC Business Plus S.R.L.

Vizite: 956
Categorie: lansari/premiere
Organizator: Business Plus
Data inceput: 2 august 2021
Data sfarsit: 2 august 2022
Locatie eveniment: Business Plus
GRANT CAPITAL DE LUCRU PENTRU SC Business Plus S.R.L.
GRANT CAPITAL DE LUCRU PENTRU SC Business Plus S.R.L.
Share |

02.08.2021

Anunț de presă privind începerea proiectului

“GRANT CAPITAL DE LUCRU PENTRU SC Business Plus S.R.L.”

SC Business Plus S.R.L. cu sediul în Municipiul derulează, începând cu data de 02.08.2021 proiectul „GRANT CAPITAL DE LUCRU PENTRU SC Business Plus S.R.L.”, RUE 10461, co-finanțat prin Programul operațional Competitivitate 2014-2020, în contextual crizei provocate de COVID-19 și Ordinului de aprobare nr. 1060/2857/2020 a schemei de ajutor de stat – Sprijin pentru IMM-uri învederea depășirii crizei economice generate de pandemia COVID – 19, în baza contractului de finanțare încheiat cu Agenția pentru IMM, Atragere de Investiții și Promovarea Exportului Timisoara respectiv 04.08.2021, data semnarii contractului de finantare. 

Valoarea proiectului este de 27.021,61 (valoarea totala) din care : 23.497,05 lei grant si 3.524,56 lei cofinanțare.

Locatia de implementare este situata in Timisoara, bd. Take Ionescu, nr. 40, jud. Timis.

Obiectul contractului îl reprezintă ajutorul de stat acordat sub formă de grant pentru capital de lucru, prin măsura “Granturi pentru capital de lucru”, implementată de către Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri (MEEMA) și Agenția pentru IMM, Atragere de Investiții și Promovarea Exportului (AIMMAIPE) în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului nr.130/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19, cu completările și modificările ulterioare.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

Durata de implementare a proiectului este de maxim 1 an, începând cu data intrării învigoare a Contractului de finanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

[Date de Contact]

SC Business Plus SRL
Persoană de contact: Ciorba Valentin Lucian
www.business-plus.ro, office@business-plus.ro, +40 371 111 201

 

Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.