FB Promo
Cum au planuit Nastase si Iliescu revenirea in prim plan si cum l-au ingenuncheat pe Geoana
Vizite: 1187
18 februarie 2010
Cum au planuit Nastase si Iliescu revenirea in prim plan si cum l-au ingenuncheat pe Geoana
Cum au planuit Nastase si Iliescu revenirea in prim plan si cum l-au ingenuncheat pe Geoana
Share |
Nastase isi pregateste revenirea la congres si anuntarea candidaturii pentru sefia PSD motivand ca a fost sunat de multi presedinti de filiale si colegi parlamentari care il roaga sa candideze: "Ei fac lucrul acesta constienti fiind de nevoia unei variante in care sa fie cat mai multi oameni care nu au un interes personal intr-o formula de conducere si, in masura in care lucrul acesta va fi posibil, voi putea sa regandesc aceasta chestiune a candidaturii. (...)

Ma vor convinge numai in masura in care eu voi fi convins ca regulile pentru participare la conducerea partidului vor fi corecte. Spre exemplu, in niciun caz nu ma va convinge o modificare a Statutului in sensul ca alegerile se vor face pe liste. Daca se va merge pe o astfel de varianta, in mod categoric nimeni nu ma va putea convinge sa particip la un astfel de exercitiu care nu ar insemna decat trasarea unei frontiere interne in partid".
Sursa: HotNews.Ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.