FB Promo

ManyFest

Vizite: 1173
Categorie: festivaluri
Data inceput: 1 august 2008
Data sfarsit: 7 august 2008
Locatie eveniment: Timisoara
ManyFest
ManyFest
Share |
ManyFest - Festival al Artelor Vizuale


"ManyFest", Festival al artelor vizuale, raspunde nevoii crescande a tinerilor (15- 21 ani) de a-si exprima creativitatea prin intermediul artelor vizuale. Impunerea unei teme ce urmeaza a fi abordata conform specificului fiecarei arte vizuale ce constituie o sectiune a festivalului ii determina pe tineri sa analizeze o anumita problema, sa isi asume o pozitie in legatura cu aceasta si sa isi exprime ideile liber si in mod creativ. Astfel, latura educativa are de asemenea o pondere mare in cadrul festivalului. Pe de alta parte, prin abordarea unei teme folosind o multitudine de modalitati de exprimare se asigura o mai buna receptare a mesajului de catre publicul spectator.

Prima editie "ManyFest" este o sinteza intre doua dintre proiectele Asociatiei ce au luat nastere in urma taberei de instruire din vara anului 2005, de la Sibiu: "In Aceeasi Lumina", Festival de Arta Fotografica pentru Adolescenti si "4 ½ mm film", Festival de Scurt-Metraj. Asociatia AT4T urmareste dezvoltarea festivalului de arte vizuale astfel incat in a doua editie a mai fost adaugata o noua sectiune, desenul.

Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.