FB Promo
Bugatti 16C Galibier redefineste conceptul de "state of the art" in domeniu automobilelor de lux | Galerie Foto - Video
Vizite: 2966
1 iulie 2010
Bugatti 16C Galibier redefineste conceptul de
Bugatti 16C Galibier redefineste conceptul de "state of the art" in domeniu automobilelor de lux | Galerie Foto - Video
Share |
Segmentul Coupe-urilor cu patru uși se va cutremura serios, seismul de multe grade pe scara Richter se va numi Bugatti Galibier 16C. C  unoscut până acum drept Bordeaux, acest model va fi omologul lui Veyron în universul mașinilor cu patru uși .

De fapt, toate indiciile estetice, trădează, așa cum era și firesc, apartenența la specia supremă, Veyron.

Vine, de asemenea, în schema cromatică cu două nuanțe, cromat și negru. Partea "bling" este de fapt aluminiu polișat, iar partea închisă la culoare este un material denumit CFRP (plastic consolidat cu fibră de carbon). Partea frontală prezintă aceeași grilă de tip potcoavă , încardrată de blocuri optice mai mari și de LED-urile nelipsite.

Spatele are tot o curbură amplă, dar blocurile au, aparent, o arhitectură mai convențională. Totuși dacă vă aduceți aminte teaserul oficial, convenționalitatea aparentă se transformă în nonconformism, pentru că acest model are 8 evacuări și al treilea stop de frână se prelinge de la plafon perpendicular pe baza lunetei .

Nu ar putea fi regele junglei, fără o inimă pe măsură și aceasta va fi probabil cea a lui Veyron, adică a aceeași uzină W16 quad-turbo.

Am aflat și că bestia va oferi aceleași prestații de invidiat ca și Veyron, dezvoltând 1001 CP și un cuplu de 1250 Nm.

You need a modern Browser with Adobe Flash Player to view this.
Sursa: promotor
Foto: www.Bugatti.com
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.