FB Promo

YMCA – Praga 2008

Vizite: 1077
Categorie: festivaluri
Data inceput: 3 august 2008
Data sfarsit: 9 august 2008
Locatie eveniment: PRAGA
Se adreseaza: tineri & adulti
YMCA – Praga 2008
YMCA – Praga 2008
Share |
In 2003, YMCA Europe a organizat primul festival de tineret care se adresa tinerilor din intrega Europa, indiferent de varsta, religie sau sex. In august 2003, peste 10.000 de tineri din Suedia, Norvegia, Danemarca, Marea Britanie, Germania, Olanda, Italia, Ucraina, Rusia,Finlanda, Letonia, Lituania, Estonia, Belarus, Bulgaria, Macedonia, Grecia, Romania, SUA, Canada...au dat nasterii unui festival extraordinar.
Datorita succesului inregistrat in 2003, YMCA Europe organizeaza cel de-al doilea festival de tineret: tot in Praga si tot in perioada 3-9 august. Dupa 5 ani, mii de tineri si-au manifestat dorinta de a participa inca o data la un astfel de eveniment.
In 2008, Festivalul YMCA va fi organizat in parcul Lenka din centrul orasului Praga. Pe cele patru scene de spectacol vor sustine concerte artisti din nenumarate tari, vor fi organizate competitii sportive, outdoor, concerte, spatii pentru expozitii. Activitatile sunt deschise tuturor. Canti intr-o trupa? Ai un moment artistic personal? Vrei sa arati ce poti? Acum e momentul! Scrie-ne ce poti si noi iti vom facilita accesul pe scenele festivalului. Cazarea este oferita pe intreg parcursul festivalului in hosteluri, in camere cu 2 si 3 paturi, cu baie proprie. Masa este servita in Sala Mare din centrul parcului in care se desfasoara festivalul iar transportul in interiorul orasului Praga este gratuit. De asemenea, accesul la programele festivalului este gratuit.
Cand? 3-9 august 2008
Unde? In inima Europei, Praga
Cine? Peste 15.000 de tineri din toate tarile Europei si nu numai.
Activitati: Concerte, sport, workshopuri, scouting, activitati outdoor, concursuri, expozitii, programe turistice in Praga si...multe altele
Cat costa?
160 euro (Tarifele includ: cazare 7 zile, 3 mese pe zi, transport in Praga, intrarea la toate facilitatile festivalului pe intraga sa durata)
Transport - Romania-Praga si retur: approx. 70 euro
Plata de poate face la sediul Fundatiei sau prin transfer bancar. Mai multe informatii - la sediul Fundatiei Student Plus Timisoara, in programul de lucru luni-vineri orele 9.00-21.00.
Care este data limita de inscriere? 25 iunie
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.