FB Promo
MApN desecretizeaza documentele privind Revolutia
Vizite: 1059
8 februarie 2010
MApN desecretizeaza documentele privind Revolutia
MApN desecretizeaza documentele privind Revolutia
Share |
MApN face demersurile legale necesare pentru declasificarea informațiilor clasificate secret de stat în legătură cu Revoluția din decembrie 1989, după ce, la 15 ianuarie, a declasificat 1.989 de documente conținând 2.684 de file referitoare la Revoluție.

Totodată, Ministerul Apărării precizează că "face deja demersuri" pentru declasificarea informațiilor clasificate secret de stat, care pot deveni publice numai printr-o Hotărâre de Guvern.... citeste mai mult
Sursa: Mediafax.Ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.