FB Promo
Pizza, shaorma sau apa minerala scapa de taxa pe fast food
Vizite: 1973
4 februarie 2010
Pizza, shaorma sau apa minerala scapa de taxa pe fast food
Pizza, shaorma sau apa minerala scapa de taxa pe fast food
Share |
Adrian Streinu Cercel a declarat, joi, că lista produselor alimentare nerecomandate care ar putea fi taxate ar putea include produsele cu o cantitate foarte mare de grăsimi, dulciurile hiperconcentrate și băuturile carbogazoase, fiind exceptate lactatele, carnea, pizza, shaorma și apa minerală.

"Nu ne propunem să taxăm carnea și produsele din carne, brânza și produsele lactate, pizza și shaorma. În schimb, ne gândim să luăm în discuție produsele cu o cantitate foarte mare de grăsimi, dulciurile hiperconcentrate și băuturile carbogazoase, dar nu apa minerală și sucurile naturale", a declarat, joi, secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Adrian Streinu Cercel.... citeste mai mult
Sursa: Mediafax
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.