FB Promo
CES 2010: Televizoarele 3D, vedetele targului din Las Vegas
Vizite: 1499
7 ianuarie 2010
CES 2010: Televizoarele 3D, vedetele targului din Las Vegas
CES 2010: Televizoarele 3D, vedetele targului din Las Vegas
Share |
Samsung, Sony, Panasonic și LG au venit anul acesta la CES cu cele mai performante produse electronice, însă vedetele standurilor lor par a fi televizoarele 3D, care vor fi comercializate chiar de anul acesta.

Vedeta standului Panasonic este un cinematograf 3D echipat cu cea mai mare plasmă 3D din lume (diagonala ajunge la 152 inch, adică aproximativ 386 cm) și ofera vizitatorilor oportunitatea de a vedea la lucru tehnologia 3D Full HD concepută pentru mediul casnic. Această tehnologie va echipa o întreagă gamă de televizoare cu plasmă Viera, programată să își facă debutul comercial la începutul acestui an.... citeste mai mult
Sursa: Capital
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.