FB Promo
Cum se pregateste o schioare din Romania de Olimpiada: Singura mea sansa - partiile din Austria
Vizite: 1421
8 ianuarie 2010
Edith Miklos lupta pentru Romania, antrenandu-se in Austria
Edith Miklos lupta pentru Romania, antrenandu-se in Austria
Foto: Edith Miklos lupta pentru Romania, antrenandu-se in Austria
Share |
România va fi reprezentată la Jocurile Olimpice de iarnă de la Vancouver de o singură sportivă în schiul alpin: Edith Miklos. Compatrioata noastră de nici 22 de ani va merge în Canada pentru că este, în acest moment, cea mai valoroasă schioare din România deși, poate că pare paradoxal, ea nu se antrenează niciodată la noi în țară.

Sportiva din Miercurea Ciuc spune că noi nu avem pârtii pentru schiul alpin așa că Federația Română de Schi și Biatlon îi plătește, în fiecare an, cantonamentul austriac.... citeste mai mult
Sursa: Gandul
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.