FB Promo
Proiectul oficializarii limbii maghiare in secuime a fost facut public
Vizite: 1222
9 februarie 2010
Proiectul oficializarii limbii maghiare in secuime a fost facut public
Proiectul oficializarii limbii maghiare in secuime a fost facut public
Share |
Un proiect privind oficializarea limbii maghiare în așa-zisul Ținut Secuiesc a fost făcut public de către Comisia Permanentă a Adunării Aleșilor Locali din ținut. Prin acest document se cere ca limba maghiară să fie a doua limbă oficială în Ținutul Secuiesc și ca anumite funcții publice să fie ocupate doar de persoane care cunosc ambele limbi, maghiară și română.

O nouă adunare a Aleșilor Locali din Ținutul Secuiesc va avea loc în 12 martie, la Sfântu Gheorghe, iar organizatorii propun ca ordinea de zi să cuprindă și un proiect de hotărâre privind declararea limbii maghiare ca limbă oficială în Ținutul Secuiesc.... citeste mai mult
Sursa: ImpactNews.Ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.