FB Promo
Ultimul supravietuitor al primei Cupe Mondiale a implinit 100 de ani
Vizite: 1282
18 februarie 2010
Ultimul supravietuitor al primei Cupe Mondiale a implinit 100 de ani
Ultimul supravietuitor al primei Cupe Mondiale a implinit 100 de ani
Share |
Argentinianul Francisco Varrallo, ultimul supraviețuitor al primei finale a Cupei Mondiale de fotbal, a sărbătorit aniversarea a 100 de ani de viață prin rememorarea ultimului act din 1930, dintre selecționata țării sale și cea a Uruguayului, disputat pe legendarul stadion "Centenario", scrie Reuters.

"Niciodată nu am primit atâtea laude", a spus Varallo în fața sutelor de oameni adunați în teatrul din La Plata, la sfârșitul săptămânii trecute. Fostul atacant, poreclit "micul tun" pentru șutul său puternic, a fost cel mai tânăr jucător prezent la prima ediție a Cupei Mondiale, reprezentând Argentina la turneul din Uruguay la doar 20 de ani. Argentina a pierdut finala cu țara gazdă cu scorul de 2-4.

Sursa: Evenimentul Zilei
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.