FB Promo

ADUNARE DE SUSȚINERE PENTRU ÎPS NICOLAE CORNEANU MITROPOLITUL BANATULUI

Vizite: 809
Categorie: alte_evenimente
Data inceput: 14 iunie 2008
Ora inceput: 20.00
Data sfarsit:
Se adreseaza: toți cei care îl respectă și îl iubesc pe Înalt Prea Sfinția Sa Nicolae Corneanu
Share |
Sâmbătă 14 iunie a.c., cu începere de la ora 20.00, în fața Operei Naționale din Timișoara, se vor aduna pentru a spune rugăciunea Tatăl Nostru cu o lumânare în mână, toți cei care îl respectă și îl iubesc pe Înalt Prea Sfinția Sa Nicolae Corneanu, Mitropolitul Banatului. Este un gest de susținere pentru cel care a fost acuzat în mod nedemn în legătură cu actul său de deschidere ecumenică înspre credincioșii greco-catolici.
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.