FB Promo
Cea mai stupida si "incredibila" stire din Romania | Un american a facut 5.000 de kilometri in cinci minute | VIDEO
Vizite: 2882
17 septembrie 2011
Cea mai stupida si
Cea mai stupida si "incredibila" stire din Romania | Un american a facut 5.000 de kilometri in cinci minute | VIDEO
Share |

Titlul adevarat al filmului postat pe YOUTUBE este: 

Seattle to Maine in 7 Days

 

Un american a postat pe Youtube un filmuleț care face rezumatul unei călătorii de 7 zile prin America, din Seattle până în Maine si care dupa cum vedeti are o multime de vizite pe Youtube, devenind un viral (peste 94.000 in momentul postarii acestei stiri).

Filmarea s-a facut din masina acestuia, cu un Smartphone de la Motorola - Droid X si folosind un script pe care autorul il ofera pe gratis si altor doritori.

 Aveti aici si textul original postat de acesta:

My road trip from Seattle to Maine. My route went down I-90, for almost the entire length of the highway, with only a few small detours. I wrote a small script in python to make my Droid X take a picture every 90 seconds.

You can get the script here:
https://github.com/smithje/pyDroidLapse/

The song is a Woody Guthrie tune, performed by me.

I hope you enjoy it.

CONCLUZIE:

Nu vreau sa fac reclama proasta celor care au postat stirea cu un titlu - total denaturat de realitate - in limba romana, dar prin care au dorit cu orice pret sa faca trafic, pe modelul "minciunii din titlu" sau "manipularea din titlu". Puteti verifica stirea pe mai multe canale media din Romania.

Eu am dat imediat click pe unul din canalele media din Romania, stiind ca nu poate fi decat un alt "fake"... Din titlu crezi ca acea persoana a facut 5000 de kilometri in 5 minute si nicidecum ca de fapt filmul ar avea 5 minute.


Autor: Valentin
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.