FB Promo
Hanescu, locul 44. Federer l-a depasit pe Connors
Vizite: 1520
8 februarie 2010
Hanescu, locul 44 in clasamentul ATP
Hanescu, locul 44 in clasamentul ATP
Foto: Hanescu, locul 44 in clasamentul ATP
Share |
Victor Hanescu se afla pe locul 44 in clasamentul ATP, romanul inregistrand o urcare de o pozitie fata de ultima ierarhie data publicitatii. Lider absolul este Roger Federer (11.350 de puncte), elvetianul depasindu-l pe Jimmy Connors la numarul de saptamani pe prima pozitie a clasamentului.

Victor Hanescu se afla pe locul 44, romanul avand 905 acumulate. Hane este cel mai bine clasat jucator din tara, urmatorul din ierarhie fiind Victor Crivoi - locul 128, cu 460 de puncte.... citeste mai mult
Sursa: HotNews.Ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.