FB Promo
Crima din telecomanda | HotNews & Deutsche Welle
Vizite: 2772
1 decembrie 2010
Crima din telecomanda | HotNews & Deutsche Welle
Crima din telecomanda | HotNews & Deutsche Welle
Share |
Iti amintesti incaierarile din timpul scolii? Atunci cand, oricine era lovit, se apara? Prin asta a trecut si Claudiu Mitran, insa celalalt baiat a murit. Legistii au spus ca moartea nu s-a datorat loviturii, ci unei boli anterior nedectate.

Claudiu Mitran, un adolescent ca oricare altul, a fost insa azvarlit in piata publica pentru o judecata condusa in direct de Dan Diaconescu. Claudiu a facut ceva ce fiecare dintre noi am fi facut, dar media tabloida l-a judecat intr-o singura culoare: "Criminalul". Dar realitatea nu se judeca niciodata intr-o singura culoare.

Crima din telecomanda from Laurentiu Diaconu-Colintineanu on Vimeo.
You need a modern Browser with Adobe Flash Player to view this.
Sursa: Hotnews
Foto: captura film Hotnews
Autor: de Vlad Mixich, Laurentiu Diaconu-Colintineanu
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.