FB Promo
Austria, Schi Alpin | Încă un accident pe pârtia de la Kitzbuhel - schiorul italian Siegmar Klotz
Vizite: 3739
22 ianuarie 2011
Austria, Schi Alpin | Încă un accident pe pârtia de la Kitzbuhel - schiorul italian Siegmar Klotz
Austria, Schi Alpin | Încă un accident pe pârtia de la Kitzbuhel - schiorul italian Siegmar Klotz
Share |

Schiorul italian Siegmar Klotz a suferit o comoție cerebrală și s-a rănit la braț după ce a căzut, astăzi, în timpul probei de coborâre de la Kitzbuhel, contând pentru Cupa Mondială la schi alpin.

În vârstă de 23 de ani, italianul și-a pierdut echilibrul și s-a lovit violent de plasa de securitate. El a fost evacuat cu o targă și transportat cu elicopterul la spitalul din St. Johann. Potrivit echipei italiene, schiorul a suferit o comoție cerebrală și s-a rănit la un braț.

Acest accident intervine la două zile după căderea austriacului Hans Grugger pe aceeași pistă, în timpul unui antrenament. Rănit grav la cap, austriacul a fost operat timp de cinci ore la un spital din Insbruck, fiind plasat ulterior în comă artificială.

Federația Austriacă de Schi a anunțat, sâmbătă, într-un comunicat, că starea de sănătate a lui Hans Grugger este stabilă. "Echipa medicală de la spitalul din Insbruck poate confirma că starea lui Hans Grugger este stabilă și că presiunea în cutia craniană nu a crescut. Pentru moment, medicii nu pot face un pronostic. Hans Grugger rămâne în continuare în comă artificială", se arată într-un comunicat. Schiorul austriac a suferit, de asemenea, leziuni la plămâni și fracturi la coaste.

Coborârea de la Kitzbuhel a fost câștigată de elvețianul Didier Cuche, care a fost urmat de americanul Bode Miller și francezul Adrien Theaux.

You need a modern Browser with Adobe Flash Player to view this.
Sursa: Adevarul
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.