FB Promo
Jan Kozak, bomba lui Iancu (video)
Vizite: 1975
4 februarie 2010
Jan Kozak, bomba lui Iancu (video)
Jan Kozak, bomba lui Iancu (video)
Share |
Marian Iancu a aruncat azi bomba și a anunțat că este foarte aproape să semneze cu un jucător căpitan al naționalei țării sale, formație care e calificată la Campionatul Mondial.

Gsptv a dezvăluit cine este misteriosul fotbalist, adus de Timișoara pentru a îi lua locul lui Gigel Bucur. Conform sursei citate, este vorba despre al doilea căpitan al Slovaciei, Jan Kozak.

Mijlocaș ofensiv de 29 de ani, Kozak se impune prin statura impresionantă: are 1.90 cm. În prezent la Slovan Bratislava, pentru care a evoluat în 14 partide și a înscris 2 goluri, slovacul ar veni pe Bega pentru un salariu de 200.000 de euro.
Sursa: ProSport/ YouTube
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.