FB Promo
Avem vami Schengen? Florile din Olanda, oprite din cauza ca... nu vrea ca Romania si Bulgaria sa adere la Schengen!
Vizite: 3644
17 septembrie 2011
Avem vami Schengen? Florile din Olanda, oprite din cauza ca... nu vrea ca Romania si Bulgaria sa adere la Schengen!
Avem vami Schengen? Florile din Olanda, oprite din cauza ca... nu vrea ca Romania si Bulgaria sa adere la Schengen!
Share |

Toate transporturile de semințe și flori din Olanda sunt verificate sâmbătă, în toate vămile din țară, în contextul în care există suspiciunea că acestea ar fi purtătoare a unor bacterii, iar din ele au fost prelevate probe pentru analiză, până la primirea rezultatelor transporturile fiind blocate.

Elena Leaotă, director al Agenției Naționale Fitosanitare (ANF), a declarat că toate aceste transporturi provenind din Olanda, conținând semințe și flori sunt verificate în cadrul unui control de rutină.

Astfel, echipe ale Agenției s-au deplasat în vămile unde se află aceste transporturi, au prelevat probe, rezultatele urmând să fie aflate în două - trei zile. Probele vor fi analizate în laboratorul central al ANF.

Până la primirea rezultatelor, transporturile vor fi blocate, a spus Leaotă.

Potrivit acesteia, nu sunt informații privind existența unui anumit tip de organism de carantină.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ANAF, Sabina Zeereș, a spus că sunt verificate toate tipurile de transporturi și că ele vor fi indisponibilizate.

Olanda se va opune chiar și aderării parțiale a României și Bulgariei la Schengen, a anunțat vineri purtătoarea de cuvânt a ministrului olandez al Imigrației. "S-a decis în Guvern că vom continua să ne opunem intrării României și Bulgariei", a declarat pentru AFP Elaine de Boer, purtătoarea de cuvânt a ministrului olandez al Imigrației, Gerd Leers.

Sursa: Realitatea
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.