FB Promo
Parchetul a informat Camera Deputatilor ca a dispus NUP pentru Elena Udrea
Vizite: 1215
3 februarie 2010
Elena Udrea la tribuna Parlamentului Romaniei
Elena Udrea la tribuna Parlamentului Romaniei
Foto: Elena Udrea la tribuna Parlamentului Romaniei
Share |
Parchetul de pe lângă ÎCCJ a trimis Camerei Deputaților o scrisoare prin care informează că a dispus neînceperea urmăririi penale a fostului ministru al Turismului, Elena Udrea, pentru acuzațiile formulate de Comisia parlamentară de anchetă.

Comisia parlamentară de anchetă care a anchetat activitatea Ministerului Turismului a acuzat-o pe Elena Udrea de abuz în serviciu contra intereselor publice, instigare la infracțiuni de abuz în serviciu contra intereselor publice, neglijență de serviciu, deturnare de fonduri, conflict de interes, prezentare de date inexacte Parlamentului și refuzul nejustificat de a prezenta informații și documente Parlamentului.... citeste mai mult
Sursa: Realitatea.Net
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.