FB Promo
VIDEO: Cel mai impresionant apel la purtarea centurii, unul dintre cele mai de succes virale ale anului
Vizite: 2492
19 februarie 2010
Centura de siguranta
Centura de siguranta
Foto: Centura de siguranta
Share |
Dacă ești printre cei care consideră centura un moft, sau dacă o porți regulat, trebuie să vezi acest viral, este probabil cea mai impresionantă campanie pentru siguranță făcută vreodată.

De obicei campaniile rutiere mizează pe imagini șocante și factorul frică pentru a preveni comportamentele dăunătoare în trafic. Aceasta nu, aceasta reușește să fie impresionantă fără imagini explicite, apelând la afecțiune și viața de familie. Stimuli folosiți sunt atât de puternici încât efectul este mult mai pregnant decât al uneia convenționale.

Campania aparține organizației britanice Sussex Safer Roads Partnership, și este unul dintre cele mai de succes virale ale anului.

You need a modern Browser with Adobe Flash Player to view this.
Sursa: promotor
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.