FB Promo
Programul Rabla incepe pe 20 februarie
Vizite: 1188
5 februarie 2010
Guvernul doreste sa curete Romania de masinile vechi
Guvernul doreste sa curete Romania de masinile vechi
Foto: Guvernul doreste sa curete Romania de masinile vechi
Share |
Persoanele fizice și firmele vor putea înlocui în acest an mașinile uzate începând cu data de 20 februarie, dată de la care programul de înlocuire a parcului auto național, denumit "Programul Rabla", va fi aplicat și pentru anul 2010, a declarat, vineri, premierul Emil Boc.

În vară, Programul Rabla a fost extins de Guvern prin asigurarea unui număr nelimitat de autoturisme care pot fi casate pentru persoane fizice și includerea autoutilitarelor în categoria vehiculelor care pot fi achiziționate. Fondurile pentru programul din acest an totalizează 228 milioane de lei.... citeste mai mult
Sursa: MediaFax.Ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.