FB Promo
Volkswagen a prezentat a doua generatie Touareg
Vizite: 1247
11 februarie 2010
Volkswagen a prezentat a doua generatie Touareg
Volkswagen a prezentat a doua generatie Touareg
Share |
Noul SUV german Volkswagen Touareg, puțin mai lung, dar mai ușor cu peste 200 de kilograme în comparație cu generația actuală, propune inclusiv o versiune hibridă.

Volkswagen Touareg a intrat la o dietă severă și a devenit parțial ecologist.A doua generație a SUV-ului german, prezentată noaptea trecută, va debuta pe 2 martie, cu prilejul Salonului Auto de la Geneva. Vânzările încep la scurt timp după acest moment, în aprilie. Prețurile urmează a fi anunțate.... citeste mai mult
Sursa: Evenimentul Zilei
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.