FB Promo
Inca un pas spre eliminarea vizelor pentru SUA
Vizite: 1178
12 februarie 2010
Inca un pas spre eliminarea vizelor pentru SUA
Inca un pas spre eliminarea vizelor pentru SUA
Share |
ReprezentanTi ai Ministerelor de Interne, Externe si ai Serviciului Român de Informatii s-au intalnit cu reprezentantii Consulatului General al SUA la Bucuresti pentru a evalua stadiul indeplinirii de catre Romania a criteriilor de calificare in Programul Visa Waiver.

Un comunicat de la Interne transmite ca in cadrul intalnirii au fost discutate evolutiile inregistrate in domeniile sunt criterii de accedere in program.
Astfel, partea romana a prezentat cele mai recente măsuri initiate si puse in aplicare pentru securizarea ... citeste mai mult
Sursa: evz
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.