FB Promo
170 de romani de pe cursa Londra-Bucuresti au fost blocați pe aeroportul din Burgas, Bulgaria
Vizite: 1725
20 decembrie 2009
Au plecat aseară de la Londra la București dar au ajuns la Burgas-Bulgaria
Au plecat aseară de la Londra la București dar au ajuns la Burgas-Bulgaria
Foto: Au plecat aseară de la Londra la București dar au ajuns la Burgas-Bulgaria
Share |
170 de români au rămas în această noapte blocați pe aeroportul din Burgas, Bulgaria. Ei au plecat aseară de la Londra cu o companie aviatică irlandeză, dar aeronava, care trebuia să ajungă la București, a fost redirecționată spre Burgas.

Avionul companiei aeriene irlandeze Aer Lingus, care a decolat de pe aeroportul Gattwick, din Londra, urma să ajungă la București. Pe traseu, pilotul aeronavei a invocat drept motiv vremea proastă pentru a ateriza în Bulgaria.

În cursul dimineții au fost îmbarcați în autocare și sunt în drum spre România.
Sursa: realitatea
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.