FB Promo
Angajatii IT, fara scutire la impozitul pe venit
Vizite: 973
19 ianuarie 2017
 Angajatii IT, fara scutire la impozitul pe venit
Angajatii IT, fara scutire la impozitul pe venit
Share |

Aproape jumătate dintre angajații din industria IT din România ar putea să nu mai beneficieze de scutirea la plata impozitului pe venit. O modificare adusă Codului Fiscal la finalul anului trecut și publicată acum în Monitorul Oficial prevede că vor beneficia în continuare de această facilitate doar cei care produc software, relateaza

Digi24

.

Modificarea adoptată de guvern în decembrie se referă la definirea activității de producție de software, dar textul apărut în Monitorul Oficial lasă loc de interpetări. Reiese că cei care produc programe de software vor fi scutiți de taxa de 16%, dar nu specifică foarte clar ce se întâmplă cu persoanele care modifică aceste produse sau contribuie la îmbunătățirea lor. 

Sunt 30.000 de angajați din IT care se ocupă de mentenanța unor aplicații sau modifică produse software.

În industria IT din România activează 75.500 de angajați în 14.000 de companii.

Sursa: Digi24
Foto: Stiri Botosani - Botosani.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.